الخميس، 26 أغسطس 2010

المحشي


السلام عليكم ورحمه الله وبركاته


اول شىء تسلقى ورق العنب والكرنب وتقورى البذنجان

وترصيهم وتجهزيهم

عن نفسى الحاجات دى كانت بالفريزر يعنى يدوب طلعتها وعملتها على طول فيما عدا الباذنجان





ثانى حاجه

حضرت خلطه المحشى

جبت بصلتين حمرتهم فى سمن وضفت عليه الطماطم وبعد ما اتسبكت كويس ضفت الخضره وحطيت الرز والبهارات والملح

كده الخلطه جاهزه للحشو








بعد كده حشيت المحشى عادى وحطيته ع النار مع الشوربه لحم او فراخ زى ماتحبى


وده النهائى







ملحوظه
اللى يحب المحشى الحار ممكن يضيف شطه ع الشوربه

ونفس الطريقه ممكن تجيبى كوسه ونفس النظام زى الباذنجان

0 التعليقات:

إرسال تعليق